FAQ

No problem – kontakt mig hurtigst muligt på info@tinycompany.dk, så ser vi på det!

Ordrebekræftelser og fakturaer sendes fra info@tinycompany.dk.

Kontakt mig på ovenstående mail, hvis ikke du har modtaget fakturaen indenfor en arbejdsdag eller mistænker, at have indtastet den forkerte mail.

Hvis du ønsker én eller flere varer pakket ind, kan du skrive dette kommentarfeltet på betalingssiden. Så sørger jeg for, at gaven er good to go – ganske gratis!

Så snart jeg har modtaget din ordre får du besked pr. mail, hvorefter jeg pakker og sender den afsted til dig hurtigst muligt. 

DAO eller GLS leverer din ordre til en pakkeshop nær dig i løbet af 2-4 hverdage. Så snart din ordre er afsendt, modtager du et ”track & trace”-nummer, så du kan følge pakken (i tilfælde af at du skal i kontakt med fragtselskabet, er det dette nummer du skal oplyse).  

The Tiny Company leverer til brofaste adresser i hele Danmark – desværre ikke til Grønland eller Færøerne. 

Var det alligevel ikke lige dig?
Det er helt i orden at fortryde sit køb – hos The Tiny Company gives 14 dages fuld returret regnet fra dagen du modtager din ordre.

Ønske om fortrydelse skal meddeles til mig pr. mail med vedlagt faktura på info@tinycompany.dk inden 14 dage efter leveringen og det ubrugte produkt skal sendes retur senest 14 dage derefter til adressen:

The Tiny Company               
c/o Karen Louise Klitsgaard Müller            
Sjællandsgade 84, 1 th         
9000 Aalborg  
Denmark        

(Obs. returpakker skal sendes med omdeling – oplys mig gerne om pakkens tracking nr.)

Eventuelle udgifter i forbindelse med returforsendelse afholder du selv, ligesom du bærer ansvaret for produktet under forsendelsen – det er derfor en god ide at gemme kvitteringen og pakke-id for det tilfælde at pakken bortkommer eller beskadiges. 

Så snart pakken er landet, giver jeg dig besked pr. mail og behandler tilbagebetalingen, som sættes ind på det anvendte betalingskort.  

I tilfælde af fejlbehæftede eller mangelfulde produkter har du som forbruger 2 års reklamationsret, hvor du afhængigt af den konkrete situation kan få tilbudt en ombytning af produktet eller at få dele af/hele købsbeløbet returneret.
 
Reklamationen skal meddeles til mig pr. mail på info@tinycompany.dk i rimelig tid efter fejlen/manglen er konstateret. 
 
OBS. Reklamationsretten frafalder i tilfælde af fejl og mangler opstået  grund af forkert installation, brug eller almindeligt slid.  Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Gavekort fra The Tiny Company er gyldige i 2 år efter købsdatoen.

Koden på gavekortet anvendes som rabatkode, hvorefter gavekortets værdi trækkes fra købssummen.